radek123 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 CZY ZE ŚREDNIĄ 3,8 I OCENĄ Z DYPLOMU LICENCJACKIEGO 4,0 MAM SZANSE DOSTAĆ SIĘ NA WAT NA LOGISTYKĘ??? JAKIE INNE UCZELNIE POLECACIE MI? CZEKAM NA WASZA POMOC :) PZDR, RADEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jeśli dobrze rozumiem szukasz uczelni tylko z Warszawy i tylko kierunek kierunek logistyka? W tym miejscu znajdziesz wszystkie uczelnie z Warszawy prowadzące ten kierunek, które łatwo porównać: http://warszawa.studia.net/logistyka Prowadzi to tylko kilka Uczelni, na pewno poza WAT warto zwrócić uwagę na AON, czy Społeczną Akademię Nauk. Jeśli chodzi o limity to najlepiej do nich zadzwonić, moim zdaniem masz szansę się dostać, studia dzienne czy zaoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekrutacjaWAT Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Podczas kwalifikacji do WAT na studia II stopnia, liczy się wynik ukończenia studiów - daje 50% punktów rankingowych - oraz dotychczasowy przebieg studiów: przedmioty, wyniki z tych przedmiotów - drugie 50% punktów. Na kierunek kierunek logistyka, przyjmowani są przede wszystkim kandydaci po studiach inżynierskich trwających 7 semestrów, gdyż studia II stopniatrwają 3 semestry. Licencjaci mają małe szanse na zakwalifikowanie na ten kierunek, gdyż otrzymują niewiele punktów za dotychczasowy przebieg studiów.PozdrawiamSławomir SZCZEPAŃSKIKierownik Sekcji ds. Rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 dzienne studia. a tak bardzo chciałbym WAT no ale cóż może się uda gdzieś indziej. co polecacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jeżeli interesują Cie studia na uczelni państwowej to Akademia Obrony Narodowej ma logistykę na II stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Myślę, że nie masz dużego wyboru w Warszawie AON, SAN, SGGW AON jest uczelnią o podobnym profilu co WAT, więc może to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 tak, złożę podania na AON choć nie ukrywam że bardziej myślałem o WAT no ale też złożę na SGGW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 z I stopnia 3,80 średnia i 4,0 z dyplomu licencjackiego starczy na SGGW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Trudno powiedzieć, musisz spróbować. W ostatnich latach wszystko bardzo szybko się zmienia. Jest niż demograficzny, wiele osób nie wybiera się na II stopnie lub robi sobie przerwę, a Twoja średnia nie jest przecież zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Twoje szanse są uzależnione od tego z jakimi wynikami przyjdą inni kandydaci na ten kierunek, a tego niestety nie da się przewidzieć. Zachęcam Cię do spróbowania, bo jak pisze Łukasz, średnią masz przecież przyzwoitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dziękuję Wam za pomoc a jak z WATem składać czy sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekrutacjaWAT Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak jak pisałem wcześniej - na studia II stopnia na kierunek "logistyka" do WAT, licencjaci maja bardzo małe szanse na zakwalifikowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Skoro sam WAT tak piszę to chyba jednak powinieneś sobie odpuścić, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 na AON się nie dostałem.. były tylko 2 wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlineekspertwsb Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 CZY ZE ŚREDNIĄ 3,8 I OCENĄ Z DYPLOMU LICENCJACKIEGO 4,0 MAM SZANSE DOSTAĆ SIĘ NA WAT NA LOGISTYKĘ??? JAKIE INNE UCZELNIE POLECACIE MI? CZEKAM NA WASZA POMOC :) PZDR, RADEK Szanowny Panie, jeśli dopuszcza Pan studiowanie poza Warszawą serdecznie zapraszam do Wyższych Szkół Bankowych. Nasze uczelnie oferują studia na kierunku kierunek logistyka w Bydgoszczy, Gdańsku i Wrocławiu. Nasi studenci mogą również skorzystać ze zdobywania wiedzy na kierunku inżynierii systemów logicznych, o którym więcej tutaj. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II stopnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 dostałem się na SGGW. DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...