Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Pomoc w wyborze studiów!
dodany przez
Zurix11, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez kamila77
Witam
Mam pytanie czy jak zrezygnuje ze studiów załóżmy po miesiącu to czy uczelnia naliczy jakieś koszty? Studiuje na kierunku stacjonarnym. na UJ. Nie będzie trzeba płacić za wykorzystane żetony?
-
Przez Mati B
Cześć, w czerwcu zapisywałem się na kilka kierunków na różnych uczelniach jednak na żaden się nie dostałem. Terminy dodatkowych rekrutacji już minęły, Czy jest jakaś szansa żeby dostać się jeszcze na studia ? Czy ktoś z was załatwiał takie sprawy mailowo lub telefonicznie z uczelniami ? Będę wdzięczny za każdą pomoc w temacie, czasu coraz mniej.
-
Przez DragoGame
Cześć
Dostałem się na 2 uczelnię i nie wiem co wybrać. Czy możecie mi napisać która będzie lepsza. Dostałem się na Bezpieczeństwo Narodowe na Uniwersytet Wrocławski i Akademie Wojsk Lądowych. Oczywiście chodzi mi o studia cywilne
-