Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Który kierunek najlepszy
dodany przez
Zurix11, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Stevienski
Dzień dobry!
Jestem obecnie po skończonych studiach z ekonomii oraz Logistyki. Posiadam tytuł Licencjata z ekonomii oraz magistra z Logistyki.
Przez ostatnie lata zarządzałem projektami budowlanymi, zarówno w Polsce jak i za granicą, przyznaje złapałem bakcyla i bardzo mi się spodobało. W związku z tym chciałbym zdobyć odpowiednie kwalifikacje, co za tym idzie również uprawnienia budowlane.
Nadal jednak pracuję, na dosyć stresującym oraz czasochłonnym stanowisku.
Zgłaszam się więc z zapytaniem, czy znają Państwo kierunki budowlane w trybie zaocznym, najlepiej dodatkowo ONLINE, tak aby poza zdobyciem tytułu inżyniera móc jednocześnie kontynuować przygodę zawodową?
Pozdrawiam!
-
Przez xdominika
Cześć wszystkim,
wybieram się w tym roku na magisterkę. Chciałabym poradzić się Was co będzie lepszym wyborem, jeżeli chodzi o kierunki ilościowe:
- Metody Ilościowe w Ekonomii i Systemy Informacyjne SGH
- Informatyka i Ekonometria WNE UW
Są to kierunki, które biorę pod uwagę. Zastanawiam się jeszcze czy może lepszym byłby kierunek Analiza Danych - Big Data na SGH. Na pierwszym miejscu w czasie rekrutacji na SGH wybrałam MIESI, ponieważ Big Data miało dość słabe opinie, jednak sama nie wiem. Chciałabym rozwijać się w analizie danych. Studia licencjackie skończyłam na WNE UW - Informatyka i Ekonometria.
-