xelesse Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Cześć. Zastanawiam się nad zmianą kierunku na logistykę. Jednak boję się tego kroku, martwi mnie to, że zmienię i nagle okaże się, że kierunek logistyka to nie to. Dlatego zastanawiam się nad zrobieniem kursu. Kurs miałby za zadanie wprowadzić mnie w świat logistyki. Myślę, że to jakoś pomogłoby mi podjąć decyzję na temat studiów. Poza tym zawsze lepiej CV będzie wyglądać, bo póki co świeci pustką(chociaż nie wiem jak patrzą na takie coś pracodawcy). Gdybym zmieniła kierunek to to też byłaby jakaś baza pod to co będę mieć na studiach. Zastanawiam się też jaki kurs wybrać. Jest 3 dniowy kurs, który kosztuje 800zł, jest on na miejscu. Jest też internetowy, który jest teraz w promocji za 50zł... Oba kursy z certyfikatem. Niby stać mnie na ten za 800zł, ale nie mam dobrej sytuacji finansowej, więc wolałabym, żeby było taniej... Jeżeli o system nauki to wybrałabym ten na miejscu. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Robienie kursu przed studiami jest bez sensu i od razu sobie daruj. Kursy możesz zrobić w trakcie studiów lub po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelesse Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dlaczego uważasz to za bezsens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dopiero na studiach lub po nich dowiesz się jakie Kursy są Ci potrzebne do zdobycia zatrudnienia. Kurs w żaden sposób nie pomoże Ci zweryfikować czy chcesz iść na ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...