Bass Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Chciałabym studiować na Krakowskiej Akademii i chciałabym poznać Waszą opinię na temat tej Akademii. Na internecie jest pełno (zazwyczaj negatywnych) opinii, które wyrażają osoby niestudiujące tam (nie kryją tego - po prostu tak im się wydaję, że to zły wybór) albo osoby które słyszały coś na ten temat od koleżanki wujka koleżanki siostry mojej cioci itd., a ja chciałabym poznać opinie ludzi, którzy mają, bądź mieli styczność z KA. A może ktoś również chce tam studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Miałam okazję ostatnio być na tej uczelni i muszę przyznać, że na mnie zrobiła ogromne wrażenie - Pozytywne! Wspaniałe budynki, świetnie wyposażone i dostosowane również dla osób niepełnosprawnych, parkingi i to wszystko w jednym miejscu. W ofercie mają ponad 20 kierunków do wyboru. Prowadzą studia w języku angielski, podyplomowe i MBA. Sama tam nie studiowałam ale na mnie Krakowska Akademia zrobiła bardzo dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaB Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Sama uczenia rzeczywiście jest ciekawa i robi wrażenie. Znajoma studiuje tam i jest na etapie pisania pracy magisterskiej. Nie jest to niby łatwe, ale kierunek właśnie taki jest- wymaga myślenia i działania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...