Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Magisterka z Inżynierii Środowiska-jaka uczelnia?
dodany przez
BlackEyes, w Techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez Marek2001
Piszę pracę magisterską i mam pewne problemy: nie wiem jak zacząć, jak stworzyć koncepcję pracy i metodologię. Gdzie szukać inspiracji? Co robić? Podzielcie się proszę własnym doświadczeniem w pisaniu, jakie wy mieliście problemy podczas pisania, czego brakowało i wgl? Jak współpraca z promotorem?
Będę wdzięczny za każdą informację!!! ;)
-
Przez jaro99
Hej wszystkim na forum, mam pytanie o studia magisterskie.
Za niedługo kończę licencjat z marketingu, pracuje też od niedawna w branży. Temat digital marketingu i cyfryzacji bardzo mnie interesuje,
pomyślałem wiec i studiach magisterskich. Niedawno natknąłem się na ciekawie brzmiący kierunek "gospodarka cyfrowa" prowadzonym przez UE Katowice.
Oferta studiów brzmi bardzo zachęcająco, przedmioty wydają się bardzo ciekawe, mam jednak pewne wątpliwości. Kierunek powstał dopiero w ubiegłym roku
i nie ma o nim zbyt dużo informacji. Dlatego, jeśli ktoś ma jakąś swoją opinię lub wie coś więcej o tych studiach, to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
-
Przez no_one
Witam. Od zawsze marzyło mi się zostać pilotem, jednak zrobienie licencji wiąże się z kosztami wykraczającymi poza moje możliwości. Znalazłam informację, że na PŚ na nawigacji jest możliwość zrobienia ATPL, jednak jest na ten temat bardzo mało informacji. Na żadnym forum nie znalazłam kogoś kto faktycznie ukończyłby ten kierunek. Czy faktycznie uczelnia umożliwia zrobienie takiej licencji? Jak to wygląda w praktyce?
-