Gospodarka cyfrowa na UE, czy warto?
dodany przez
jaro99, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-
Przez Jakub00
Jestem studentem trzeciego roku, i zajmuję się właśnie badaniem do mojej pracy licencjackiej, niestety nadal mam zbyt mało odpowiedzi. (ankieta jest w pełni anonimowa)
Ankieta dotyczy kontrowersyjnych technik marketingowych w branży gier wideo. Wypełnienie kwestionariusza zajmuję ok 5 minut proszę wszystkie osoby które grają bądź kiedyś grały w gry video o wypełnienie tej krótkiej ankiety.
Umieszczam link do ankiety, bardzo dziękuję wszystkim osobą które poświęciły chwilę na wypełnienie mojego badania.
link do badania - https://e-badania.edu.pl/UG/index.php/336694?lang=pl
-
Przez dora110
1. Co sądzicie o tym kierunku na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie?
2. O czym się na nim uczy?
3. Czy jest na nim mniej matmy niż zarządzaniu?
4. Czy nie jest to kiepski kierunek i czy jest w miarę poważany?
5. Jaka jest po nim praca?
6. Czy jest po nim dużo ofert pracy?
7. Czy byłby dobry jako zaoczny kierunek?
-