uzupełnienie różnic Uzupełnienie różnic programowych
dodany przez
Wół, w Trójmiasto
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez Lit.paw1672
Hej, temat dotyczy obrony. Miałam bronić się w czerwcu byłam jednak daleko do oddania licencjatu przez ten czas mało co konsultowałam się ze swoim promotorem, przez co tak średnio mnie kojarzy. W efekcie przedłużyłam termin do października, pracę wysłałam w połowie sierpnia ale odpowiedzi wciąż brak. Jak mogę skontaktować się z promotorem poza Teamsem? Czy mogę napisać do niego na fb albo na uczelni coś mi na ten temat powiedzą w dziekanacie np?
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Mortis
Cześć wszystkim, kończę swoją pracę dyplomową i potrzebowałabym pomocy jeśli chodzi o wnioski końcowe. Czy ktoś jest w stanie polecić mi jakieś strony internetowe/książki gdzie znajdę interpretację struktury poszczególnych składników (aktywa, pasywa, przychody, koszty) w fundacji? Chodzi mi o coś w stylu "jeśli aktywa obrotowe przeważają to..." albo coś o tym jak wynik finansowy odzwierciedla działania fundacji.
-
Przez Marek2001
Piszę pracę magisterską i mam pewne problemy: nie wiem jak zacząć, jak stworzyć koncepcję pracy i metodologię. Gdzie szukać inspiracji? Co robić? Podzielcie się proszę własnym doświadczeniem w pisaniu, jakie wy mieliście problemy podczas pisania, czego brakowało i wgl? Jak współpraca z promotorem?
Będę wdzięczny za każdą informację!!! ;)
-