Czy jest tu ktoś kto studiował filozofię na uksw?
dodany przez
mrsfreud, w Humanistyczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Witam,
Nauki o rodzinie UKSW Warszawa . Chciałabym się dowiedzieć czy nauka jest z naciskiem na przedmioty pedagogiczno - społeczne czy teologiczne? Na czym polegają studia?
Zauważyłam na stronie przedmioty związane z religią
Bardzo dziękuję za pomoc
-
Przez klau20
Witam,
Czy ktoś może orientuje się jakie były progi na ekonomie, fir na UW w zeszłym roku?
NA internecie są tylko progi z 1 tury, po której wiadomo dużo osób rezygnuje. Nie są one wiarygodne, gdyż studiowałam biotechnologie na uw i progi byly na internecie o wiele zawyżone. Planuję teraz zmienić studia jednakże nie podeszłam 2 raz do matury i chciałabym wiedzieć czy z wynikami: polski podstawa 76%, ang podstawa 93%, ang rozsz 86%, matematyka podst 100%, Biologia rozsz 80%, chemia rozsz 72% mam jakieś realne szanse na dostanie się? Ewentualnie czy polecacie UKSW?
-
Przez Kasia777
Cześć! Dostałam się na prawo na UJ i UKSW. Stoję przed trudną decyzją. Z jednej strony najstarszy uniwersytet w Polsce i dla wielu najlepszy wydział prawa w kraju, a z drugiej uczelnia w mieście, w którym mam rodzinę, zapewnione mieszkanie i dużo bliżej do rodzinnego domu, a poziom podobno też dobry. Co zrobilibyście na moim miejscu?
-
Przez Korasta
Cześć, mam pytanie do osób zgromadzonych na tym forum.
Otóż poszukuje uczelni prywatnych w Polsce, w których mógłbym niestacjonarnie studiować jeden z wymienionych kierunków:
- religioznawstwo,
- filozofia,
- teologia,
- fizyka kwantowa,
- kognitywistyka.
Przeszukałem internet, jednak ciężko znaleźć wymienione kierunki na uczelniach prywatnych, ale być może są one słabo wypozycjonowane w Google lub po prostu powstały niedawno i jeszcze niewiele osób o nich wie.
-
Przez Ewela
Proszę o pomoc.
Mam opracować jakiś fragment tekstu pod kątem koncepcji filozofii współczesnej. Ktoś naprowadzi jak to będzie poprawnie?
-