Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Retoryka - studia podyplomowe albo kurs
dodany przez
Aram, w Nowe, unikatowe, wyjątkowe
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez MikołajG
Cześć!
Interesuję się studiami PM podyplomowymi na UMK w trybie online. Czy jest to dobry początek dla początkującego studenta, który chcę mieć konkretny zawód czy jest to strata czasu? Czy ma to znaczenie przy rekrutacji ukończenie takich studiów? Proszę o odpowiedz tych osób, którzy pracują w branży i naprawde coś znają na ten temat.
Kolejna kwestia jaka jest dobra uczelnia dla studiów podyplomowych. Czytałem, że są teraz dużo uczelni z niską jakością nauczania. Nie chciałbym trafić na taką, więc liczę na pomóc innych studentów, które ukończyli podobne studia.
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez Moni
Hej,
Skończyłam studia na kierunku inżynieria środowiska, chciałabym kontynuować naukę na studiach podyplomowych na politechnice poznańskiej. Rozważam kierunek sieci wodociągowe i kanalizacyjne, a budownictwo energooszczędne i pasywne? Co wybrac ? Co daje więcej możliwości ?
Dziękuję za informację.
-
Przez beeblee
Witajcie,
Zastanawiam się nad podyplomową z marketingu internetowego? Warto czy nie warto? Podzielić się swoim doświadczeniem w tej kwestii?
-
Przez Żaneta Kot
Witam, chciałam zapytać o Wasze opinie. Interesuje mnie dziedzina ARCHITEKTURY WNĘTRZ. Jestem po kierunku studiów: budownictwo. Co polecacie wybrać, studia podyplomowe czy kurs architektury wnętrz?
-