Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Studia podyplomowe - marketing internetowy? Warto? Czy nie warto?
dodany przez
beeblee, w Studia podyplomowe
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez MikołajG
Cześć!
Interesuję się studiami PM podyplomowymi na UMK w trybie online. Czy jest to dobry początek dla początkującego studenta, który chcę mieć konkretny zawód czy jest to strata czasu? Czy ma to znaczenie przy rekrutacji ukończenie takich studiów? Proszę o odpowiedz tych osób, którzy pracują w branży i naprawde coś znają na ten temat.
Kolejna kwestia jaka jest dobra uczelnia dla studiów podyplomowych. Czytałem, że są teraz dużo uczelni z niską jakością nauczania. Nie chciałbym trafić na taką, więc liczę na pomóc innych studentów, które ukończyli podobne studia.
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez jaro99
Hej wszystkim na forum, mam pytanie o studia magisterskie.
Za niedługo kończę licencjat z marketingu, pracuje też od niedawna w branży. Temat digital marketingu i cyfryzacji bardzo mnie interesuje,
pomyślałem wiec i studiach magisterskich. Niedawno natknąłem się na ciekawie brzmiący kierunek "gospodarka cyfrowa" prowadzonym przez UE Katowice.
Oferta studiów brzmi bardzo zachęcająco, przedmioty wydają się bardzo ciekawe, mam jednak pewne wątpliwości. Kierunek powstał dopiero w ubiegłym roku
i nie ma o nim zbyt dużo informacji. Dlatego, jeśli ktoś ma jakąś swoją opinię lub wie coś więcej o tych studiach, to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
-
Przez jarkot99
Cześć wszystkim forumowiczom, jestem studentem 1 roku poszedłem na studia zgodnie z moimi zainteresowaniem na marketing i pr, na stronie kierunku był on przestawiany jako "praktyczny", orowadzony przez doświadczonych praktyków, gdzie nabędziemy konkretne umiejętności pomocne w naszej przyszłej karierze, jak się domyślacie reklama reklamą a życie życiem, Dużo suchej teorii która często jest już nieaktualna, nie chce zmarnować tych 3 lat życia, dlatego zapytam: czy dobrym pomysłem będzie samodzielna nauka np. reklam na facebooku, prowadzenia social media(nawet wymyślonych), znalezienie stażu w firmie i przejście na studia zaoczne? .
-
Przez Moni
Hej,
Skończyłam studia na kierunku inżynieria środowiska, chciałabym kontynuować naukę na studiach podyplomowych na politechnice poznańskiej. Rozważam kierunek sieci wodociągowe i kanalizacyjne, a budownictwo energooszczędne i pasywne? Co wybrac ? Co daje więcej możliwości ?
Dziękuję za informację.
-