Truee Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam Mam kilka pytań odnośnie odpłatności za studia/punkty ECTS. Byłbym wdzięczny za pomoc 1. Studiuję ekonomię, czy jeżeli po skończeniu tych studiów, będę chciał podjąć inne licencjackie studia to będę zobowiązany do płacenia za nie? Skoro pula punktów ECTS będzie wykorzystana. 2. Gdybym po pierwszym roku zmienił uczelnie i kierunek studiów, musiałbym płacić za brakujące punkty ECTS? 3. Po skończeniu ekonomii, gdybym podjął studia prawnicze niestacjonarne, miałbym jakieś dodatkowe koszty? Szukałem odpowiedzi w internecie, lecz większość z nich pochodzi sprzed wyroku Trybunału Konstytucyjnego odnośnie odpłatności :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 a szukałeś na naszym forum? temat poruszany wiele razy, użyj funkcji szukaj np. już prościej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truee Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Niestety nie mogłem znaleźć klarownych odpowiedzi. Rozumiem, że odnośnie pytań, w żadnej z podanych sytuacji nie trzeba ponosić dodatkowych kosztów. Czy jednak się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie wiem jak bardziej jasna ma byc odpowiedz? Wszędzie piszą, ze opłat za drugi kierunek nie ma. Wskaż mi miejsce gdzie jest to niejasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...