mk2 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam. Chciałbym spytać czy ktoś z Was ma może jakieś dane dotyczące progów punktowych z poprzednich lat na Politechnice Rzeszowskiej? Udało mi się znaleźć jedynie tabelę z roku 2012, ale nawet nie wiadomo, jak tam liczono punkty. Interesują mnie tu dane zwłaszcza z studia.net/informatyka, automatyki i lotnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hej, nikt nie prowadzi takich statystyk. Najlepiej jestbskontaktowac sie z działem rekrutacji lub wybranym dziekanatem. Powinni pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk2 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dlaczego nie mogą tego po prostu udostępnić do internetu.. Dzięki za odpowiedź, będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 myślę, że to nie zawsze jest w ich interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tak niektóre uczelnie nie chętnie się dzielą tą informacją na forum publicznym, twierdzą że to co było w przeszłości nie ma przełożenia na obecną rekrutację bo ta zależy od tego jak pójdzie matura tym co zgłoszą się do systemu rekrutacji w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wynika to głównie z tego żeby nie odstraszać tych co mają się rekrutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tak to pewni główna przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_1 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dosyć ciekawy temat. Co dotyczy punktów progowych to zgodzę się z wersją odstraszania. Miałem do czynienia z tą uczelnią i szczerze to nie zbyt miłe. Jeśli jest możliwość wybrania tego samego kierunku na innej uczelni, to nie polecam tracić takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja tam uwazam, ze PRz to dobra i solidna uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...