Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Nowy kierunek na WSB: Business intelligence w ERP
dodany przez
Miłosz Szkudlarski, w Studia podyplomowe
-
Podobna zawartość
-
Przez momox
Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
Dzięki.
-
Przez MikołajG
Cześć!
Interesuję się studiami PM podyplomowymi na UMK w trybie online. Czy jest to dobry początek dla początkującego studenta, który chcę mieć konkretny zawód czy jest to strata czasu? Czy ma to znaczenie przy rekrutacji ukończenie takich studiów? Proszę o odpowiedz tych osób, którzy pracują w branży i naprawde coś znają na ten temat.
Kolejna kwestia jaka jest dobra uczelnia dla studiów podyplomowych. Czytałem, że są teraz dużo uczelni z niską jakością nauczania. Nie chciałbym trafić na taką, więc liczę na pomóc innych studentów, które ukończyli podobne studia.
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez Nicole20
Cześć
pytanie do studentów z Wrocławia. Planuję iść na fizjoterapię i zastanawiam się czy lepiej wybrać się na umed czy na AWf. Pomóżcie. Najlepiej by było gdyby ktoś miał doświadczenia z obu uczelni, ale przyjmę każdą opinię. Jeśli będziesz mieć ochotę odpowiedzieć na kilka bardziej wnikliwych pytań napisz do mnie proszę na tego maila:xxxx
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie formy odpowiedzi
-