Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem absolwentką studia z zarządzania od 7 lat zajmuję się pisaniem wzorów prac magisterskich inżynierskich i licencjackich z różnych dziedzin z zakresu nauk ekonomicznych, humanistycznych i społecznych, szczególnie prac z kierunków takich jak: BHP studia podyplomowe, Kierunek ekonomia, prawo, bezpieczeństwo wewnętrzne, finanse, rachunkowość, socjologia, pedagogika, zdrowie publiczne, administracja, Podyplomówki z zarządzania, kierunek logistyka, europeistyka, dziennikarstwo, turystyka i rekreacja, wychowanie fizyczne, czy politologia. Jestem w stanie napisać każdą pracę z nauk ekonomicznych, humanistycznych i społecznych, zajmuję się również pisaniem wzorów referatów i prac zaliczeniowych oraz różnego rodzaju innych tekstów w tym artykułów naukowych i tym podobnych. Pisane przeze mnie prace są pracami autorskimi, nie kopiuję tekstów z innych prac ani Internetu, nie przepisuje książek, prace piszę zgodnie z życzeniem klienta według jego spisu treści albo spisu wcześniej z nim uzgodnionego.

Cena standardowych prac to 15 zł za stronę tekstu (Times New Roman, czcionka 12, interlinia 1,5 z marginesem na oprawę), prace są sformatowane zgodnie z życzeniem klienta, opatrzone przypisami, oraz ze spisem treści, spisem wykresów, tabel, rysunków itp. Termin realizacji to od kilku dni do kilkunastu tygodni w zależności od życzenia klienta, oraz rodzaju pracy, istnieje możliwość pisania pracy po rozdziale i rozliczania się za napisane rozdziały po ich napisaniu. Istnieje możliwość podpisania umowy zlecenia albo umowy o dzieło. Prace przesyłam na adres mailowy albo udostępniam w wersji elektronicznej podczas spotkania.

Jesteś zainteresowany? Masz jakieś pytania? Potrzebujesz wzoru pracy na wczoraj? Nie czekaj i napisz teraz ;)

Mój adres: pogotowiemagisterskie@o2.pl