Praca licencjacka - plan
dodany przez
Wiktoria__, w Nauki społeczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Proszę o podpowiedź.
Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.
-
Przez Selena24
Za 2 dni bronię mojej pracy dyplomowej.
Trochę się denerwuje, ponieważ w komisji jest mój poprzedni promotor.
Chciałabym wiedzieć czy wystarczy odpowiedzieć dobrze na pytania dotyczące pracy dyplomowej aby zaliczyć egzamin dyplomowy na 4 ?
Sama dostałam termin obrony na 6 dni przed obroną.
Czy po prostu zaliczą mi obronę tak czy siak?
Dodam, że pracę pisałam sama.
Sama praca została oceniona na 4 zarówno przez recenzenta jak i mojego aktualnego promotora.
-
Przez patrycja19977
Cześć!
Byłabym wdzięczna za uzupełnienie mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat nowotworów jajnika
https://forms.gle/4WipfKrBHZi98fR59
Z góry dziękuję!
-
Przez Mateusz_G
Cześć, w ramach pracy licencjackiej prowadzę badania preferencji dotyczących redystrybucji dochodu i proszę Was o pomoc - wzięcie udziału w badaniu. Forma jest ciekawa, a badanie trwa 2 minuty:
Link do badania (klik)
Z góry Wszystkim dziękuję!
-
Przez tasteoftruth
Hej! Jestem obecnie po trzecim roku na studiach z grafiki komputerowej. W tym roku powinnam pisać pracę dyplomową i ją zaraz bronić. Niestety, w ciągu roku nie zaliczyłam dwóch przedmiotów. Z różnych przyczyn. Strasznie mi z tego powodu głupio i przykro. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wygląda przedłużenie terminu oddania pracy i czy bez niej mogę iść na studia magisterskie? Nie jestem w stanie się obronić bez tych dwóch przedmiotów. Nie wiem co robić i jestem w kompletnej rozsypce. Pomocy. Moja praca jest gotowa w 70% ale do 15 września nie dam rady.
-