Nie złożę ani nie obronię pracy licencjackiej- co dalej
dodany przez
mrchris9, w Dziekanat i organizacja studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Mortis
Cześć wszystkim, kończę swoją pracę dyplomową i potrzebowałabym pomocy jeśli chodzi o wnioski końcowe. Czy ktoś jest w stanie polecić mi jakieś strony internetowe/książki gdzie znajdę interpretację struktury poszczególnych składników (aktywa, pasywa, przychody, koszty) w fundacji? Chodzi mi o coś w stylu "jeśli aktywa obrotowe przeważają to..." albo coś o tym jak wynik finansowy odzwierciedla działania fundacji.
-
Przez miausiad
Hej, no więc zaczynając:
nie zaliczyłam ćwiczeń z jednego przedmiotu, więc naturalnie nie podchodziłam już do egzaminu. W sumie nie chcę dalej studiować tego kierunku, więc nie starałam się o żadne warunkowe ani nic. I teraz mam takie pytanie: czy muszę specjalnie składać wniosek o rezygnację ze studiów? Chyba raczej oni sami mnie skreślą z listy studentów, ale już nie wiem, co lepiej zrobić.
-
Przez mateuszperon00@gmail.com
Cześć, mam w planach rezygnację z obecnego kierunku studiów i od października rozpoczęcie nowego. Mam kilka pytań odnośnie całego procesu. Na przyszłym kierunku będę chciał przepisać kilka ocen (o ile dostanę na to zgodę) jakie dokumenty z pierwszej uczelni są potrzebne do tego? Wiem, że potrzebuję wykaz ocen, czy dokument potwierdzający efekty uczenia się to to samo? Czy taki dokument należy pobrać już w momencie rezygnacji ze studiów czy będzie możliwość odebrania go dopiero w październiku? Chciałem tez wiedzieć czy w sytuacji, gdy nie złoże oficjalnej rezygnacji, tylko z powodu niezdania egzaminów zostanę skreślony z listy studentów, nie będzie problemu z uzyskanie wykazu ocen? Z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez evi231
Hej, jestem na 2 roku studiów na 4semestrze i obawiam się że nie zaliczę tego semestru. Może ktoś pomoc? Ogólnie raczej na pewno nie uda mi zaliczyć 3 przedmiotów głównie przez nieobecności. Nie wiem co zeobic, mam tez warunek z jednego przedmiotu z 3 semestru i chciałam wziąć z tego samego przedmiotu z 4 semestru teraz (angielski). Pytanie co mogę zrobić i czy jestem skazana na powtórzenie semestru czy jest szansa ze dostałabym się na 3 rok z zaliczaniem tych 3 przedmiotów? Bo nie wiem jak to wyglada z tego co wiem to można wziąć 2 warunki na semestr tylko. Proszę o pomoc :/
Ps. Jeśli wzięłabym powtórzenie tego 4 semestru to jak to by wyglądało? Musiałabym czekać aż rocznik niżej skończy 3 semestr i zacznie 4 a ja z nimi? Bo to by się wiązało z tym ze musiałabym czekać pol roku. Czy jakoś inaczej?
-