KamilaAnna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Mam mały problem Kupiłam sobie taką bluzkę zastanawiam się czy jest ona odpowiednia na obronę. Wszystko jest niby okey bo biała, ale ma te wstążkę pod szyją i taką falbankę. Bardzo mi się podoba i chciałabym ją założyć, ale nie wiem czy nie jest zbyt przegięta jak na oficjalną uroczystość. Co radzicie, kupić nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Bardzo ładna i elegancka bluzka i moim zdaniem spokojnie możesz w takiej iść na obronę. Jakie studia kończysz? Kiedy obrona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wygląda elegancko. Ja na pierwszej obronie byłam w czarnej sukience ale był wtedy upał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...