Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Termin obrony a zmiana promotora
dodany przez
studentka04, w Warszawa
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Witam,
jestem przed rozpoczęciem pisania pracy licencjackiej. Promotor prosił, aby wysłać mu PLAN PRACY.
Nie wiem jednak co on ma zwierć, ma on być na zasadzie spisu treści? Na czym to polega? Czy jest ktoś, kto pisał taki plan i jest w stanie podpowiedzieć?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
Przez Wiktoria__
Proszę o podpowiedź.
Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.
-
Przez miausiad
Hej, no więc zaczynając:
nie zaliczyłam ćwiczeń z jednego przedmiotu, więc naturalnie nie podchodziłam już do egzaminu. W sumie nie chcę dalej studiować tego kierunku, więc nie starałam się o żadne warunkowe ani nic. I teraz mam takie pytanie: czy muszę specjalnie składać wniosek o rezygnację ze studiów? Chyba raczej oni sami mnie skreślą z listy studentów, ale już nie wiem, co lepiej zrobić.
-
Przez mateuszperon00@gmail.com
Cześć, mam w planach rezygnację z obecnego kierunku studiów i od października rozpoczęcie nowego. Mam kilka pytań odnośnie całego procesu. Na przyszłym kierunku będę chciał przepisać kilka ocen (o ile dostanę na to zgodę) jakie dokumenty z pierwszej uczelni są potrzebne do tego? Wiem, że potrzebuję wykaz ocen, czy dokument potwierdzający efekty uczenia się to to samo? Czy taki dokument należy pobrać już w momencie rezygnacji ze studiów czy będzie możliwość odebrania go dopiero w październiku? Chciałem tez wiedzieć czy w sytuacji, gdy nie złoże oficjalnej rezygnacji, tylko z powodu niezdania egzaminów zostanę skreślony z listy studentów, nie będzie problemu z uzyskanie wykazu ocen? Z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez mrchris9
Jestem na ostatnim semestrze studiów licencjackich i nie mam napisanej pracy. Zupełnie straciłem motywację do jej pisania już jakiś czas temu, głównie z powodu problemów osobistych. Nie mam szans na otrzymanie zaliczenia seminarium przez mojego promotora. Pozostałe przedmioty na pewno zaliczę. Wcześniejsze semestry zaliczyłem bez problemu
Jak wyglądają moje opcje? Co mogę zrobić? Czy "zaliczanie" semestru do końca ma sens?
Jak wyglądają w takiej sytuacji procedury ew. zmiany uczelni i/lub trybu nauczania?
Mam zupełną pustkę w głowie
-