Potrzebuję pomocy w wypełnieniu mojej ankiety
dodany przez
Jakub00, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
-
Podobna zawartość
-
Przez Lit.paw1672
Hej, temat dotyczy obrony. Miałam bronić się w czerwcu byłam jednak daleko do oddania licencjatu przez ten czas mało co konsultowałam się ze swoim promotorem, przez co tak średnio mnie kojarzy. W efekcie przedłużyłam termin do października, pracę wysłałam w połowie sierpnia ale odpowiedzi wciąż brak. Jak mogę skontaktować się z promotorem poza Teamsem? Czy mogę napisać do niego na fb albo na uczelni coś mi na ten temat powiedzą w dziekanacie np?
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Mortis
Cześć wszystkim, kończę swoją pracę dyplomową i potrzebowałabym pomocy jeśli chodzi o wnioski końcowe. Czy ktoś jest w stanie polecić mi jakieś strony internetowe/książki gdzie znajdę interpretację struktury poszczególnych składników (aktywa, pasywa, przychody, koszty) w fundacji? Chodzi mi o coś w stylu "jeśli aktywa obrotowe przeważają to..." albo coś o tym jak wynik finansowy odzwierciedla działania fundacji.
-
Przez Vade
Cześć!
w związku z prowadzoną przeze mnie pracą badawczą dotyczącą edukacji na temat Przemysłu 4.0, chciałbym zachęcić do wypełnienia przygotowanej przeze mnie ankiety:
https://lnkd.in/drYiqgRC
Jest ona głównie skierowana do osób zatrudnionych w nowoczesnych przedsiębiorstwach.
Z góry dziękuję za poświęcony czas!
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-