Marketing i komunikacja rynkowa na UEK
dodany przez
dora110, w Kierunki studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Jakub00
Jestem studentem trzeciego roku, i zajmuję się właśnie badaniem do mojej pracy licencjackiej, niestety nadal mam zbyt mało odpowiedzi. (ankieta jest w pełni anonimowa)
Ankieta dotyczy kontrowersyjnych technik marketingowych w branży gier wideo. Wypełnienie kwestionariusza zajmuję ok 5 minut proszę wszystkie osoby które grają bądź kiedyś grały w gry video o wypełnienie tej krótkiej ankiety.
Umieszczam link do ankiety, bardzo dziękuję wszystkim osobą które poświęciły chwilę na wypełnienie mojego badania.
link do badania - https://e-badania.edu.pl/UG/index.php/336694?lang=pl
-
Przez Xkatex1919
Gospodarka przestrzenna na politechnice krakowskiej czy zarządzanie zasobami ludzkimi na uniwersytecie ekonomicznym?
Który kierunek daje lepsze perspektywy? Lubię rysować, projektować itd a z drugiej strony chciałabym mieć jednak ekonomiczne wykształcenie. Dodam że przejrzałam wiele wątków, programy studiów i nie potrafię się zdecydować. Początkowo chciałam podjąć oba kierunki, jednak już teraz wiem że muszę z któregoś zrezygnować i chcę zasięgnąć opinii.
-
Przez xewelinax123
Obecnie jestem na kierunku zarządzanie zasobami ludzkimi jednak mam możliwośc przeniesienia się na kierunek innowacje w biznesie lub doradztwo inwestycyjno gospodarcze. Chciałabym poznać opinie o tych 3 kierunkach, który da największe możliwości? Jest najbardziej przyszłościowy i bedzie po nim możliwość znalezienia fajnej pracy? Moze ktos studiuje któryś z nich i podzieli się opinią. Ciężko mi samej zdecydować bo w każdym kierunku widzę plusy i minusy.
-