agata99 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jakie są opinie o tej uczelni? Czy warto wybrac takie kierunki? Lubię pomagać innym, ale nie wiem jak to przełoży się na zawód. Jakie są tam progi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Może trochę konkretniej, jakie kierunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Na WUM jest pełno kierunków, musisz się bardziej określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata99 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 pielęgniarstwo / położnictwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Na pewno warto. Pamiętaj że to zawody dla pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinka Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Studiuje tam i jestem mega zadowolona ale tak jak pisał kolega wyżej, to nie są kierunki dla każdego. Mam wrażenie, że połowa mojego roku mimo wszystko pomyliła się przy wyborze kierunku. Ja jestem mgeeeega: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...