Łukasz Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Na tym kierunku geografia jest priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra55 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To ja mam jeszcze jedno pytanie- czy odradzalibyście taki kierunek komuś... no niezbyt zainteresowanemu geografią? Czy raczej warto byłoby spróbować, mimo braków w tej wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Odradzilbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitelka Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja też się zgadzam - przecież turystyka sama w sobie geografią stoi, jak można chcieć być w czymś dobrym, zajmować się tym etc. a nie znać i nie interesować sie przy tym geografia :-) bzdura na resorach... ja zawsze kochałam podróże, w podstawówce nawet jakieś Olimpiady z gegry były zaliczone, to i na to poszłam, na Vistulę, bo było mi najłatwiej (pracowałam od razu po maturze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Mastalerz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 turystyka to nie tylko geografia;) owszem, bedzie, wiadomo. ale zalezy od studiow, powinny tez nauczyc zarzadzania, odnalezienia sie w tym, teraz bardzo pożądanym temacie. ja wybralabym tylko uczelnie biznesowa pod tym katem - zeby turystyka i rekreacja byla dobrym biznesem, bo o to w tym przeciez wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...