Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja lubie pierogi i lubie kaszankę więc połączenie też powinno mi smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 kiedyś kosztowałam pierogi z pasztetową, bo bardzo mi polecano, ale mnie nie przypadły do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 takie pierogi są bardzo dobre jeśli są z pieca chlebowego, jak np. w Toruniu w pierogarni stary młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 niestety nie wybieram się do Torunia, ale jak coś to będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 jak będziesz w Toruniu to punkt obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zdecydowanie polecam fantastyczna restaurację Salon z Ogrodem https://www.facebook.com/salon-z-ogrodem-1682377135381823/ Jedzenie fantastyczne, a chyba i ceny całkiem przyzwoite bo zestaw obiadowy to 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 bardzo fajne jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natsun Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja polecam Małego cesarza Na Obornickiej. Mają na prawdę niezłe jedzenie i przystępne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ciekawe może warto sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giusam Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeżeli chodzi o pizzę to na ratajach jest lokal Pizza Sky. Według mnie bardzo smaczne, lepsze niż z dużych sieciówek i też tańsze. Dowożą też do domu czy uczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ollalalalalal Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Słyszałam, że bardzo dobre jedzenie mają na Śródce w Vine Bridge i ceny też podobno takie na studencką kieszeń. Planuję się tam wybrać, ale już w nowym roku. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Szara Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Uwielbiam sushi i uwielbiam je jeść przy Apollo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...