Skocz do zawartości
Hemmersbach

C# Developer poszukiwany [praca stała]

Rekomendowane odpowiedzi

Szukamy pracowników!
Firma: Hemmersbach Central Support  
http://www.hemmersbach.com/pl/home/
Gdzie: Bielany Wrocławskie
Stanowisko:
C# Developer

Any C# Developers?

If you?

• feel comfortable working with .NET Development, C# and WPF,
  • enjoy working with new technologies, have good understanding of mobile platforms and knowledge of the agile software development,
  • have experience with MS SQL databases,
  • and have good command of English…

…feel welcomed to work for us within an outstanding team on the responsible position having freedom to make your choice!

What can we offer you?

• Very attractive salary (upper limit depending on your skills and experience),
  • Wide range of trainings and personal development – onboarding training in Germany,
  • Stable, full time job in international, flexible and opened company,
  • Participation in international projects worldwide – creating tools for internal use, 
  • Welcoming and friendly work environment,
  • Multisport and lunch package,
  • Private healthcare package,
  • Relocation bonus.

For more details: http://www.hemmersbach.com/pl/kariera/jobdetails/c-developer/

You can also send your application directly: Jobs.2168@hemmersbach.com

Hemmersbach-Banner-Rig1-Logo2_07.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez itsme
      Cześć, mam do wyboru studia na politechnice Łódzkiej na informatyce stosowanej i na politechnice Warszawskiej na telekomunikacji. Którą opcję wybrać? Miałem plan zostać programistą i wpadłem na pomysł, żeby pójść na telekomunikację i przy okazji dokształcać się z programowania, a na kierunku ono jest tylko, że w mniejszej ilości. Takim sposobem skończyłbym studia mając zawód w telekomunikacji i jako programista, więc gdy nie wyjdzie w jednym byłbym w drugim. PW ma wyższy poziom i nawet gdyby telekomunikacja mi się nie spodobała to bym się przeniósł na infę w obrębie tego wydziału. Bardziej wolałbym infę na PW, ale nie starczy punktów... Trochę boję się, że na PŁ trochę się zmarnuje. Co o tym myślicie?
    • Przez Studenciak_98
      Cześć, kończe lada moment inż. energetykę o profilu elektroenergetycznym ale odkąd popracowałem w tej branży wiem, że to nie dla mnie, same studia i przedmioty na początku (mechanika, elektryka, podstawy automatyki itp) były super, ale dalej to już równia pochyła. 
      Kończyłem technikum o profilu informatycznym, ale wtedy jakoś nie przemówiło do mnie programowanie (jak się okazało przez kiepski poziom jego nauczania), a więc glupia decyzja, trochę pecha przy rekrutacji i oto jestem tu gdzie jestem. Teraz stoję przed dylematem wyboru dalszej drogi.
      Teoretycznie powinieniem iść na elektrotechnikę, ale pracowałem trochę przy tego typu projektach na stażu i jest to dla mnie monotonne i nudne, pomijając ten fakt, to niestety żeby w tej branży cokolwiek zarobić trzeba zrobić uprawnienia budowlane, a o to nie tak prosto.
      Myślałem o zaczęciu IT od nowa, ale to wiąże się z dużą stratą czasu (od nowa fizyka, matematyka itp + pół roku czekania pomiedzy obroną a początkiem roku 1 st), lub pójściu na drugi stopień na Automatykę i Robotykę i nadrobieniu ewentualnych brakow (ominęłoby mnie też niestety sporo ważnych rzeczy, w tym laborek z I stopnia, ktore są nie do nadrobienia).
      Ostatnio jednak zorientowałem się, że o ile na Politechnice kontynuacja w IT nie byłaby możliwa (brak bezpośredniego pokrewieństwa kierunków), o tyle na uniwersytecie tak - pytanie jest proste - co miałoby największy sens w obecnej sytuacji? 

Z góry dzięki za rady, pozdrawiam 
    • Przez Prawnik1lvl
      Witam
      Studiuję dwa kierunki (prawo i zarządzanie) i o ile do ukończenia prawa mam jeszcze sporo czasu, o tyle już za rok kończę zarządzanie. Uznałem, że połączenie zarządzania i prawa to dobry pomysł, żebym mógł się w czymś wyspecjalizować. Wcześniej rozważałem studia podyplomowe po prawie, ale natknąłem się na bardzo ciekawą ofertę WSZIB w Krakowie, która oferuje magisterskie po zarządzaniu właśnie. Zastanawiam się nad tym, co może być bardziej perspektywiczne - zarządzanie ze specjalnością z informatyki stosowanej czy może zarządzanie zakupami i łańcuchem dostaw. Ogólnie, bardzo ciekawią mnie obie opcje. Lubię programować i nawet uczyłem się z bootcampu. Ponadto, daje fajne perspektywy, jeżeli chodzi o sektor IT czy bardziej finansowy, chociażby analityka biznesowa. Z kolei zarządzanie ze specjalnością opartą na logistyce też mega mnie interesuje. Zanim zacząłem studia z zarządzania to zastanawiałem się pomiędzy logistyką właśnie, a zarządzaniem. W sektorze logistycznym zarobki też nie najgorsze i praca pewna. Jestem w całkowitej kropce i nie wiem co wybrać  Przyszłość wiążę z prawem, ale chciałbym się w czymś wyspecjalizować + mieć jakieś koło ratunkowe, jeżeli prawo nie wypali. Co Waszym zdaniem daje lepsze perspektywy i zarobki? Dzięki za odpowiedzi  Tutaj wstawiam linki do kierunków, jakby kogoś zainteresowało: https://www.wszib.edu.pl/studia/zarzadzanie-ii/informatyka-stosowana/ oraz https://www.wszib.edu.pl/studia/zarzadzanie-ii/zarzadzanie-zakupami-i-lancuchem-dostaw/   
    • Przez Dreja05
      Siemka, kończę właśnie licencjat z administracji. Tak średnio czuje te studia i wgl i chciałbym trochę się podszkolić w czym i innym. A mianowicie iść na studia podyplomowe z Programowanie aplikacji webowych w środowisku Microsoft. Dobra będzie to opcja? 
    • Przez deleted account
      Pytanie jak w tytule.

Zdawałem matury rozszerzone z matematyki, informatyki, fizyki i j.ang. Wyniki dopiero 11 sierpnia.
      Znam C++, front-end, web design, podstawy Pythona.

Najchętniej poszedłbym na informatykę na PG. Słyszałem, że kierunek automatyka, cybernetyka i robotyka na tej samej uczelni również jest bardzo dobry, około-informatyczny.
      Nie mam pojęcia, czy informatyka na UG jest warta rozważenia.

Najbardziej interesuje mnie Trójmiasto, ale i tak będę musiał wynajmować / mieszkać w akademiku (mieszkam ~70km od Gdańska). Mam też dalszą rodzinę w Rzeszowie, u której mógłbym mieszkać w czasie studiów, gdybym zdecydował się na to miasto.

Proszę o wszelkie rady w temacie.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Studiuje na politechnice lubelskiej. Przejrzałam syllabusy przedmiotów na AGH (rozumiem że ta uczelnia cię interesuje) i trochę ciężko mi to porównać do mojego programu studiów, bo jest zupełnie inna kolejność przedmiotów, więc niektóre rzeczy z pierwszego semestru na AGH będę mieć dopiero na trzecim. Mogę się odnieść do wstępy do informatyki, bo to jest odpowiednik mojego wstępu do programowania. U mnie niestety nie było na początku podstawowych pojęć, a to może trochę ułatwić życie. Notacje i zamiana liczb na różne systemy jest do ogarnięcia, bo to matma. Co do maszyn, nie mam pojęcia bo tego nie miałam. Dalej jest już tylko programowanie w C i tu są właśnie problemy, bo jeśli nie masz żadnego doświadczenia z programowaniem, a wykładowca ma to gdzieś, to się okazuje, że każą ci pisać program, a ty nie umiesz używać zwykłej komendy wejścia. Polecam wcześniej pobrać sobie kompilator i uczyć się z darmowych kursów od podstaw. Ja zaczęłam rozumieć o co chodzi, dopiero jak zaczęłam sie uczyć do przodu z internetu.
    • Witam,   Zamierzam od października zacząć inżynierskie studia I stopnia na kierunku Logistyka i chciałbym prosić o poradę odnośnie matematyki, ponieważ chciałbym trochę wcześniej zacząć się przygotowywać na tą sieczkę matematyczną, więc chciałbym prosić o wszelkie porady co mi się przyda nauczyć zanim się zaczną wykłady   Dziękuję Bardzo za wszelką pomoc
    • Witam wszystkich :)
    • Witam wszystkich, na stronie pracedyplomowe.info zamówiłem pracę podypmową, byłem bardzo zadowolony. Ich profesjonalizm i terminowość zrobiły na mnie wrażenie. Pracę dostarczyli wcześniej niż oczekiwano. Polecam wszystkim!!!  
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.