Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Uniwersytet Szczeciński - jaka jest sytuacja uczelni?
dodany przez
Sebastian Szczęsny, w Szczecin
-
Podobna zawartość
-
Przez Prawnik1lvl
No właśnie...Co byłoby lepszym wyborem myśląc o przyszłości w analityce biznesowej, controllingu czy analityce finansowej? Zastanawia mnie różnica pomiędzy nimi i poziomem matematyki na każdym z nich. Jak to wygląda na informatyce, informatyce i ekonometrii oraz na finansach i rachunkowości? Co wydaje się być najlepszą drogą, kiedy nie myśli się o karierze programisty? Spotkałem się z opiniami, że informatyka byłaby dobrym wyborem, kiedy chciałoby się podjąć pracę w finansach jak i za takimi które mówiły, że o wiele lepszym wyborem byłby fir czy iie. Z drugiej strony, BI jest o wiele bardziej zinformatyzowane, a jednak to dział finansowy...
Co wy o tym sądzicie?
-
Przez Krzysztof12345
Witam. Stoję przed wyborem następujących kierunków studiów: dowodzenie, nawigacja oraz logistyka. Dostałem się na dowodzenie na Akademię Sztuki Wojennej, lecz rekrutacja na Akademię Morską w Szczecinie została przedłużona. W przyszłości wiążę swoją przyszłość z wojskiem (piechota lub marynarka), lecz warto by było mieć jakieś zabezpieczenie w postaci chodliwego kierunku. Który kierunek pozwoli mi aplikować bez problemu na studium oficerskie lub uzyskać pracę w armii? Co do logistyki/nawigacji interesuje mnie kwestia poziomu trudności. Z przedmiotami ścisłymi radzę sobie jako tako, ale nie uczyłem się przez 3 lata fizyki i jej się obawiam. Proszę o pomoc i z góry dziękuje za normalne odpowiedzi. Każdy z kierunków wyżej wymienionych mnie interesuje tak dla jasności.
-
Przez Przemysław Pierożek
Witam mam do napisania pracę naukową jednak najpierw potrzebuje statystyk z tej ankiety, bardzo proszę o pomoc! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmJcV4wXV3CO1MX5dWZHt7_kuoFZKsrbQoNAeYm5OpeDggHA/viewform
-
Przez Aleksandra3030
Witam!
Mam pytanie odnośnie studiow.Wiecie moze czy moge dostac sie na pielegniarstwo bez biologi i chemi chociazby na uczelnie prywatną? Uczylam sie powyzej wymienionych przedmiotow na poziomie rozszerzonym w szkole sredniej , ale nie zdawalam ich na maturze.Przy ostatecznej deklaracji zdecydowalam sie , ze pojde na humana i to byl ogromny blad ! bardzo dobrze szla mi biologia i teraz zaluje tej niemadrej decyzji...
Jest szansa?
A skoro juz bym sie dostala to kiedy chciala bym sie przenies na uczelnie publiczna na drugi rok to byl by to problem? Co o tym decyduje , dobre wyniki w uczelni prywatnej czy poprawa matury z przedmiotow rekrutacyjnych?
Dodam , ze interesuja mnie studia we wrocławiu lub krakowie z racji na lokalizacje , ewentualnie szczecin.