Skocz do zawartości
Miłosz Szkudlarski

Rekrutacja 2014/2015 na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzacie spędzić swoje studenckie lata na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu? Jeśli tak, to chcemy Was poinformować, że UMK rozpoczął właśnie rekrutację na studia w roku akademickim 2014/2015.

Uwaga! Przystąpienie do tegorocznej rekrutacji jest jednocześnie szansą na zdobycie wielu cennych nagród, a wśród nich: darmowego pokoju w akademiku!

Szczegóły znajdziecie tutaj: Rekrutacja 2014/2015 na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Ani nauczyciel, ani Pani nie jesteście w relacji osoba prawna (ew. organizacja) - osoba fizyczna, więc RODO nie znajdzie tu zastosowania. Jeżeli już to ustawa o ochronie danych osobowych.  https://www.legalniewsieci.pl/aktualnosci/co-grozi-za-naruszenie-dobr-osobistych    A więcej informacji o naruszeniu dóbr osobistych znajdziesz na tej stronie. Zawsze możesz też zastanowić się nad skontaktowaniem się z prawnikiem.  
    • Z praktyki powiem, że każdy reaguje na kosmetyki inaczej. Nawet najdelikatniejsze specyfiki mogą podrażniać, trzeba więc niestety próbować, testować i obserwować własną skórę ;( U mojej dziewczyny sprawdzila się kostka myjąca emotopic, emulsja micelarna z cetaphilu, krem miya, serum z sorayi linia pro bio, emulsja do mycia pro bio. No i nawilżająca seria Atopicin na atopowe zapalenie skóry https://atopicin.pl/produkt/zestaw/ 
    • Warto zwrócić uwagę na takie produkty jak jagody, nasiona chia, spirulina czy zielona herbata. Na przykład, nasiona chia są bogate w błonnik, omega-3 i przeciwutleniacze, co może wspierać zdrowie serca i układu pokarmowego. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o superżywności i jej wpływie na zdrowie, polecam artykuł: https://wygramzcukrzyca.pl/superzywnosc-po-jakie-zdrowe-produkty-warto-siegac-aby-czuc-sie-lepiej-kazdego-dnia/ 
    • Witam, mam pytanie, jeżeli na fb podałam że na uczyciel x podałam imię i nazwisko jest nieobecny w danym dniu czy narszyłam RODO? Proszę o szybką odpowiedź, dany nauczyciel wystosował pismo przez kancelarie o naruszenie przeze mnie jego dóbr osobistych. Jestem wezwana przez dyrektora do odebrania tego pisma. Dokładnie nie wiem co w nim jest
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.