Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Osiem tysięcy złotych dla młodych zdolnych :)
dodany przez
Sebastian Szczęsny, w Życie studenckie
-
Podobna zawartość
-
Przez bukram
Jestem zdecydowany startować w rekrutacji na reżyserię w Łodzi i Katowicach, jednak liczę się z tym, mogę nie dostać się od razu po szkole średniej. Biorę więc pod uwagę również reżyserię teatralną. W którym mieście znajduje się wydział o największej renomie?
Poza tym, czy ktoś z was zdawał na dowolny z tych kierunków i podpowie mi, jak zwiększyć szanse na dostanie się oraz jak dokładnie wyglądał przebieg egzaminów?
-
Przez Omega
Witam, jestem zainteresowana zawodem reżysera. Czy ktoś z doświadczeniem, najlepiej po tych studiach, mógłby podzielić się, jak to wszystko wygląda, co się robi po tym kierunku w praktyce? Myślę nad związaniem przyszłosci z tym zawodem, ale nie wiem co właściwie robią ludzie po tych studiach i czy jest to w miarę opłacalne.
-
Przez matmic
Tak jak w temacie, dostałem się na UTP na kierunek automatyka i elektronika oraz UMK automatyka i robotyka. Problem w tym, że nie wiem którą uczelnie wybrać. Z góry dziękuje za pomoc.
-
Przez flerovium
Hej :)
Wybieram się w tym roku na studia niestacjonarne, konkretnie finanse i rachunkowość na UMK. Wiem, że zaoczne gorsze są od dziennych, ale nie mam wyboru. Życie mnie do tego zmusza, muszę chodzić do pracy i utrzymywać się sama, a chcę w przyszłości zostać księgową, więc takie studia mi są potrzebne.
Moje pytanie brzmi - czy trudno się dostać na UMK zaocznie na FiR?
Matura nie poszła mi źle, właściwie tak przeciętnie, ale też nie jakoś wybitnie wysoko, że tak powiem. Kiedy zarejestrowałam się u nich na IRK to przy finansach niestacjonarnych pisze: "Kandydaci przyjmowani są na podstawie złożenia wymaganych dokumentów.", czy to oznacza, że każdy się dostaje co złoży dokumenty czy jak?
Pozdrawiam :)
-