Lit.paw1672 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Hej, temat dotyczy obrony. Miałam bronić się w czerwcu byłam jednak daleko do oddania licencjatu przez ten czas mało co konsultowałam się ze swoim promotorem, przez co tak średnio mnie kojarzy. W efekcie przedłużyłam termin do października, pracę wysłałam w połowie sierpnia ale odpowiedzi wciąż brak. Jak mogę skontaktować się z promotorem poza Teamsem? Czy mogę napisać do niego na fb albo na uczelni coś mi na ten temat powiedzą w dziekanacie np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaZuzanna Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Liczysz na to, że promotor w okresie wakacyjnym rzuci wszystko i sprawdzi pracę w tydzień? Najszybciej można ubiegać o kontakt w dziekanacie, ale powiedzą pewnie, że nic nie wiadomo i odeślą do wykładowcy. Poczekaj mimo wszystko do września z tym "nękaniem" promotora, daj mu czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...