torbadt Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pracuje jako ślusarz w branży lotniczej. Chcę zacząć studia i nie wiem co wybrać. Agh metalurgia, czy politechnika rzeszowska Podyplomówki z zarządzania i inż. Produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 To, czego nauka sprawi Ci więcej przyjemności i będzie bliższa Twoim zainteresowanią byś nie musiał przerywać studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Metalurgia jest znacznie bardziej praktyczna, ZiIP to takie studia o wszystkim i o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRG Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja bym na twoim miejscu poszedł na metalurgię albo inżynierię materiałową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Podstawowe pytanie powinno brzmieć - czego potrzebuję? Bo jeśli tylko samego inż. dla awansu, to lepiej wybrać ZIP i to w jakiejś prywatnej szkółce, żeby nie męczyć się na marne. Natomiast, gdy w grę wchodzi całkowita zmiana planów, to lepiej celować ambitnie w zgodzie z własnymi predyspozycjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...