francaismonamour Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ew. z minimalnym kontaktem? Zrobilibyście taką burzę mózgów? Czytałam o tym różne artykuły, ale nadal wydaje mi się, że nie wiem o wszystkich możliwościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Każdy zawód zdalny. Może to być każdy zawód jeśli będziesz prowadzić badania naukowe. Sprzątaczki, rzemieślnicy ( ślusarz, stolarz itd), informatycy, itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Nie powiedziałabym, że każdy zdalny,bo zdalnie można też prowadzić biuro i wisieć cały czas na telefonie. A wtedy to raczej intensywny kontakt. Jak obsługujesz sklep internetowy albo prowadzisz profile firm w social mediach, to też ten kontakt z klientem jakiś jest, choć zwykle przez internet. Ale przy takich klasykach jak programista, grafik, osoba tworząca i pozycjonująca strony internetowe, tłumacz, korektor, pisarz to fakt, że zwykle ten kontakt bywa minimalny. Rolnik w sumie też ma mało kontaktu z ludźmi na co dzień. Kierowca TIR-a też niespecjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Heart Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 17 godzin temu, Łukasz napisał: Każdy zawód zdalny. Może to być każdy zawód jeśli będziesz prowadzić badania naukowe. Sprzątaczki, rzemieślnicy ( ślusarz, stolarz itd), informatycy, itd itp Badania naukowe wymagają współpracy i kontaktu z innymi ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuuzia01 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Czy ktoś jeszcze może polecić takie zawody? Szukam propozycji dla siostrzenicy? Dla niej taki zawód bez kontaktu z ludźmi były idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elayjewood Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Jak obsługujesz sklep internetowy albo prowadzisz profile firm w social mediach, to też ten kontakt z klientem jakiś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...