Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że przynudzam, ale studia to nie zawodówka, lwia część kierunków to po prostu pewne dziedziny wiedzy, po których można wykonywać różne zawody. Nie zawsze jest tak student prawa ---> adwokat. To Ty musisz wiedzieć, co chcesz w życiu robić. Jak masz chęć, to możesz sobie iść pracować do MON-u albo ABW. Serio. W ogóle ostatnio do różnych instytucji państwowych relatywnie ławo się dostać i mają braki kadrowe. Ale my Ci za Ciebie zawodu nie wymyślimy.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Planuję laserową korekcję wzroku i zależy mi na klinice z dobrym sprzętem i doświadczonym zespołem. Wiem, że Warszawa ma sporo takich miejsc, ale chciałabym coś z polecenia. Co sądzicie o klinice Libermedic? (https://libermedic.com/) Z góry dzięki za każdą opinię!
    • Cześć! Czy ktoś może polecić miejsce w naszym mieście, gdzie znajdę szkołę rodzenia? Zależy mi, żeby oprócz standardowych zajęć oferowano tam także wsparcie w kwestiach związanych z laktacją oraz możliwość skorzystania z fizjoterapii w trakcie ciąży – tak jak to jest zorganizowane tutaj https://www.dobrypoczatek.pl/szkola-rodzenia-poznan/ Ktoś ma jakieś doświadczenia albo sugestie?
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.