karoplina Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Cześć, Chciałabym zacząć w tym roku studiowanie dziennie pielęgniarstwa na UJ w Krakowie. Nie planowałam tego wcześniej i nie dam rady już w tym roku poprawić matury. Moje wyniki to 54 %biologia rozszerzona, 66%matematyka podstawa, czy mam jakiekolwiek szanse na dostanie się? Wiem że podobni maja zwiększać ilość miejs. Wie ktoś coś na ten temat i ogólnie studiowaniu pielęgniarstwa na UJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nic nie wiem o zwiększaniu miejsc. Jednak Twoje wyniki pozwalają Ci dobrze na to patrzeć. Moim zdaniem masz szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoplina Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Teraz, Łukasz napisał: Nic nie wiem o zwiększaniu miejsc. Jednak Twoje wyniki pozwalają Ci dobrze na to patrzeć. Moim zdaniem masz szanse Tak jednak matematyka będzie dzielona na dwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...