śpiącakrólewna Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Cześć, mam pytanie otóż w październiku zaczynam 2 rok analityki medycznej i chciałabym w maju poprawiać mature nie rezygnując ze studiów, żeby w razie porażki nie zostać na lodzie.Drugi semestr analityki niestety skończyłam mając jeden warunek i gdzieś przewineła mi sie informacja o pkt ECTS że można wykorzystać tylko daną ilość i potem już na innym kierunku musiałabym zapłacić za te już wykorzystane będąc na analityce. Czy to prawda? Jak jest z tymi punktami gdybym zaczęła inny kierunek? Czy to już poprostu oznacza że podejście do matury jest bezsensu bo na wymarzonym kierunku zabraknie mi punktów? Nie jestem w satnie zapłacić za dwa lata studiów. Nie wiem teraz czy rezygnować z marzeń i kończyć kierunek na którym się męcze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Było wiele razy na forum od lat się nie płaci za ECTS. Wyszukiwarka prawy górny róg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...