IMilewska Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam. Jestem zupełnie świeżym użytkownikiem tego forum, toteż należy się jakoś przedstawić. Nazywam się Iwona i jestem absolwentką kierunku architektura na Politechnice Lubelskiej. Rocznik 1992. Chwilowo jestem w trakcie zmiany miejsca pracy. Na stronie zarejestrowałam się głównie w celu uzyskania od innych studentów/absolwentów informacji dotyczących studiów doktoranckich oraz socjalizowania się z osobami o podobnych zainteresowaniach Fascynuje mnie rysunek i malarstwo tradycyjne. Rozwijam się artystycznie od ponad 15 lat. Swoje prace zamieszczam na wielu portalach poświęconych sztuce, typu deviantart. Uwielbiam filmy i książki fantasy oraz Sci-fi. Uwielbiam także zwierzęta, hoduję szczury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witaj na forum. Forum raczej jest skierowane do osób poszukujących studiów niż do samych studentów;) i absolwentów tym bardziej cieszy Twoja rejestracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMilewska Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Niemniej jednak, Wasze forum jest na tyle popularne i znajduje się tak wysoko w wynikach wyszukiwań, że może akurat ktoś się trafi kto mi [ i znajomej, z którą chcę na studia iść ] coś doradzi Tymczasem mogę bez problemu służyć komentarzem i radą osobom chcącym studiować to co ja ukończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anne Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witaj! Nazywam się Anne. Jestem studentką. jakie jest twoje hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...