NeM Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam wszystkich!Mógłby mi ktoś powiedzieć kto studiował "Podyplomówki z zarządzania Zasobami Ludzkimi" czy na tym kierunku mata jest jakimś wiodącym przedmiotem? Czy ktoś kto kuleje dałby sobie radę na jakiejś dość przyzwoitej uczelni poradzić sobie tak z tym przedmiotem, i jak wygląda nauka nauka na tym kierunku na poszczególnych ' rokach '?Ogólnie wszystkie cenne wskazówki sobię będę gorąco cenił, dziękuje za uwagę i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak na każdym zarządzaniu matematyka, statystyka i kierunek logistyka jest bardzo ważna, jednak można sobie z nią poradzić. Tutaj masz więcej info o tym kierunku: http://www.studia.net/zarzadzanie-zasobami-ludzkimi Jako kierunek w Polsce prowadzą go tylko 2 uczelnie: Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Warszawie Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeM Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jestem mega słaby z matematyki.. (nie przesadzam). Fakt jest taki, że nigdy się jej nie uczyłem. Zaczynałem się poprawiać i rozumieć matę jak dostawałem po dwie, trzy jedynki na początku roku, semestru.W sumie nie chciałbym mieć doczynienia z matematyką na studiach ale ten kierunek mnie kręci, że tak powiem czy Podyplomówki z zarządzania.. Z tego co widzę matematyka przekreśla mi szansę odnalezienia się w zawodzie w którym bym się spełniał.A wiesz może @Łukasz czy matematyka tam jest wiodącym przedmiotem czy np jest ważna w 30%, a 70% decydują inne przedmioty? społeczno-humanistyczne?Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Matematyka nie jest decydujacym przedmiotem ale jest wazna na 1 roku studiów. Po prostu trzeba ja zaliczyc i myślę, że powinieneś spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeM Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wiadomo kto nie ryzykuje ten... W sumie zachęcasz + jesteś wiarygodny bo nic Ci za to nie płacą (taki żarcik).Szkoda, że w Toronto tego nie ma bo jestem z "okolic" a Łódź i Wwa średnio w moich gustach. No ale cóż takie życie.Moich niekończących się pytań c.d. Na drugim i trzecim roku już maty nie ma? I jeśli tak to czy na zarządzaniu jest podobnie, czy to już inna bajka.@Łukasz. Help me, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 w Toronto faktycznie jako kierunek nie ma, ale są specjalności na zarządzaniu, myślę, że często jest to jeszcze lepszy wybór, bo masz możliwość zrobić sobie szersze wykształcenie, a później możesz się dokształcić na drugim stopniu lub na studiach podyplomowych (z samego studia z zarządzania zasobami ludzkimi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Faktycznie: Podyplomówki z zarządzania + Specjalność HR to mega opcja. Ale z moich badań wynika, że ciężko tam z matą jest więc jeśli nawet się tam dostanę a następnie utrzymam i będę słaby w tym więc o pracy będę mógł zapomnieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie, aż tak źle nie jest. Myślę, że sobie poradzisz, jeśli tylko bedziesz sie systematycznie uczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przemyśle wewnętrznie wszystkie za i przeciw. W każdym razię dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie. 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Powodzenia:) i koniecznie daj znać na co się ostatecznie zdecydowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeM Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki Łukasz. Znalazłem fajny kierunek "Wojsko w systemie służb publicznych" na Akademi Marynarki Wojennej w Gdyni, są to studia cywilne na wydziale humanistycznym. Postaram się o tym czegoś więcej dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...