Skocz do zawartości
NeM

HR - Zarządzanie Zasobami Ludzkimi..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mógłby mi ktoś powiedzieć kto studiował "Podyplomówki z zarządzania Zasobami Ludzkimi" czy na tym kierunku mata jest jakimś wiodącym przedmiotem? Czy ktoś kto kuleje dałby sobie radę na jakiejś dość przyzwoitej uczelni poradzić sobie tak z tym przedmiotem, i jak wygląda nauka nauka na tym kierunku na poszczególnych ' rokach '?

Ogólnie wszystkie cenne wskazówki sobię będę gorąco cenił, dziękuje za uwagę i pozdrawiam!!

Jak na każdym zarządzaniu matematyka, statystyka i kierunek logistyka jest bardzo ważna, jednak można sobie z nią poradzić. 

Tutaj masz więcej info o tym kierunku:

http://www.studia.net/zarzadzanie-zasobami-ludzkimi

Jako kierunek w Polsce prowadzą go tylko 2 uczelnie:

Jestem mega słaby z matematyki.. (nie przesadzam). Fakt jest taki, że nigdy się jej nie uczyłem. Zaczynałem się poprawiać i rozumieć matę jak dostawałem po dwie, trzy jedynki na początku roku, semestru.

W sumie nie chciałbym mieć doczynienia z matematyką na studiach ale ten kierunek mnie kręci, że tak powiem czy Podyplomówki z zarządzania..
 Z tego co widzę matematyka przekreśla mi szansę odnalezienia się w zawodzie w którym bym się spełniał.

A wiesz może @Łukasz czy matematyka tam jest wiodącym przedmiotem czy np jest ważna w 30%, a 70% decydują inne przedmioty? społeczno-humanistyczne?

Dzięki za odpowiedź!

Wiadomo kto nie ryzykuje ten... W sumie zachęcasz + jesteś wiarygodny bo nic Ci za to nie płacą :) (taki żarcik).

Szkoda, że w Toronto tego nie ma bo jestem z "okolic" a Łódź i Wwa średnio w moich gustach. No ale cóż takie życie.
Moich niekończących się pytań c.d.

Na drugim i trzecim roku już maty nie ma? I jeśli tak to czy na zarządzaniu jest podobnie, czy to już inna bajka.

@Łukasz. Help me, please! ;)

w Toronto faktycznie jako kierunek nie ma, ale są specjalności na zarządzaniu, myślę, że często jest to jeszcze lepszy wybór, bo masz możliwość zrobić sobie szersze wykształcenie, a później możesz się dokształcić na drugim stopniu lub na studiach podyplomowych (z samego studia z zarządzania zasobami ludzkimi)