san10 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zastanawiam sie nad dietetyką i elektroradiologią ,ale nie wiem który z nich da pewną prace i lepsze zarobki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Litości. Jeśli wybierasz studia to wybieraj z zainteresowaniem. Jeśli chcesz fajne i pewne zarobki idź na kurs wózka widłowego chyba 1200 zł kosztuje i w tej chwili pracodawcy będą sobie Ciebie wyrywali z rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san10 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Widzę się na obu kierunkach więc to chyba nic dziwnego że chce wiedzieć który jest jakby pewniejszy gdyz np po dietetyce raczej sa małe szanse na zatrudnienie w szpitalu i większość zakłada własne działalności a po elektroradiologii wydaje mi się że o zatrudnienie łatwiej Ale to tylko moje założenia i chce poznać opinie innej osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @san10, przede wszystkim odpowiedz sobie na dwa pytania, czyli jakie masz zainteresowania i co chcesz robić w przyszłości. Następnie możesz przejść do kolejnego etapu selekcji. 37 minut temu, san10 napisał: gdyz np po dietetyce raczej sa małe szanse na zatrudnienie w szpitalu i większość zakłada własne działalności Dietetycy zniknęli ze szpitali, gdy zewnętrzne usługi cateringowe zastąpiły szpitalne kuchnie. 37 minut temu, san10 napisał: po elektroradiologii wydaje mi się że o zatrudnienie łatwiej Po studiach z elektroradiologii nie różnisz się niczym od technika elektroradiologa. Warto o tym pamiętać, by w przyszłości nie doznać zawodu, że osoba po zaocznym 2,5-letnim technikum stanowi konkurencję o tę samą pracę z tymi samymi zarobkami. Możesz też poszukać ofert pracy dla osób po dietetyce i elektroradiologii na podsumowanie rozważań w temacie wyboru kierunku studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tylko kto normalny jako dietetyk chce iść pracować do budżetówki, tj. do szpitala? Jak chcesz jako tako zarabiać, to od budżetówki trzymasz się z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuuzia01 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 wybieraj zawsze studia zgodnie z zainteresowaniem. Nie chcesz się chyba później męczyć i zrobić coś czego nie lubisz. stawiaj na nauke z pasją i pracę z pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...