Refik Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Cześć, Chciałbym poznać opinie na temat uczelni WSB w Chorzowie jak i UŚ na kierunku informatyka, gdzie lepszy poziom, ogólnie czy ktoś poleca czy odradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Mając do wyboru uniwerek i uczelnię prywatną, zawsze lepiej wybrać pierwszą opcję. Tylko trudniej tam się dostać, a poprzeczka na matematyce będzie wysoko zawieszona od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refik Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dostać się to już się dostałem, tylko, że wsb z kim rozmawiałem to chwali za to na uś albo mówią, że jest mega fajnie, najlepsza uczelnia albo z drugiej strony że gorszego wyboru nie ma. Stąd moja obawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Pomyśl kto jest klientem wsb a kto UŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refik Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Mógłbyś sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ludzie którzy chodzą do wsb to często osoby starsze. Osoby które płacą za studia i mają specyficzne oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refik Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Zupełnie inna liga. Do takich szkół jak WSB chodzi się, żeby było łatwo, często dla papierka. Jeśli idziesz na uniwerek, to już tak na poważnie, żeby się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...