mlodystudent00 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Witam, czy mając zdaną przyzwoicie maturę podstawową na około 70 procent mam szanse dostać sie na politechnike na kierunek z inżynierią produkcji lub związany z logistyką i transportem? Dodam że rozszerzenia poszły mi słabo a fizyki nie miałem w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 To zależy od uczelni ale może być mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 5 godzin temu, mlodystudent00 napisał: Witam, czy mając zdaną przyzwoicie maturę podstawową na około 70 procent mam szanse dostać sie na politechnike na kierunek z inżynierią produkcji lub związany z logistyką i transportem? Dodam że rozszerzenia poszły mi słabo a fizyki nie miałem w ogóle. Jeśli na danej polibudzie nie wprowadzono minimum punktów, to raczej tak. Wszystkie te kierunki nie należą do obleganych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Na ZiIP to raczej zawsze szły osoby, które się nie dostały na inne kierunki albo z nich wyleciały. Ale za to kierunek logistyka zrobiła się w ostatnich latach całkiem popularna i oblegana. Faktem jest też, że większość porządnych uczelni wprowadziła w ostatnich latach progi minimalne, bo przez niż demograficzny już kompletne debili zaczęły im tam przychodzić na studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...