olciiiaa000 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam. Dostałam się na biologię kryminalistyczną na uł, a drugi nabór pozwolił mi na zakwalifikowanie się na biologię sądową na umk. Czy mogłabym prosić o radę odnośnie Łodzi i Torunia jako miast studenckich? Nie znam żadnego z tych miast, w żadnym nie mam w planach zostać po studiach. Na korzyść Łodzi jest fakt, że mam do niej prawie 200 km bliżej oraz to, że współpracuje z WSP w Szczytnie. Czy macie jakieś opinie o tym kierunku na obu tych uczelniach? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, ponieważ stoję przed sporym dylematem a czasu na decyzję niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Było o tych uczelniach na forum więc warto najpierw poczytać. Dla mnie zdecydowanie Toruń ale ja jestem z Torunia. Łódź jest ciężka do mieszkania i funkcjonowania tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Lepiej znajdź na fejsie grupy studentów tych kierunków i zapytaj bezpośrednio, jak im się studiuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olciiiaa000 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 4 godziny temu, aguagu napisał: Lepiej znajdź na fejsie grupy studentów tych kierunków i zapytaj bezpośrednio, jak im się studiuje. Dziękuję za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 17 godzin temu, Łukasz napisał: Łódź jest ciężka do mieszkania i funkcjonowania tam. A to ciekawe... Ja bym stawiał Łódź ponad Toruń, miasto zdecydowanie większe, z większymi możliwościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda59 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 witaj, a jeśli mogę spytać z jakim wynikiem i z jakimi rozszerzeniami się dostałaś na uł? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...