Hava Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Będę szła do 3 klasy po wakacjach i dopiero teraz zdecydowałam, że chciałabym iść na FiR na UE do Wrocławia , więc w tym czasie na pewno nie zdążę się przygotować do rozszerzenia z matematyki. W zasadach rekrutacji nie jest nic napisane, ze trzeba zdawać. Orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Przez rok nie zdążysz się przygotować do rozszerzonej matury z matematyki? Na studiach matura jest co 6 miesięcy Jak sobie wyobrażasz studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hava Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Łukasz napisał: Przez rok nie zdążysz się przygotować do rozszerzonej matury z matematyki? Na studiach matura jest co 6 miesięcy Jak sobie wyobrażasz studia? Właśnie nie wiem bo nie jestem na mat-fizie i mam inne przedmioty na głowie, które chcę zdać dobrze. Ewentualnie zrobię rok przerwy i w tedy bym się przygotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na fir może nie być potrzebne rozszerzenie z matematyki żeby się dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Sprawdź w zasadach rekrutacji, będziesz mieć 100% pewności. W każdym razie na kierunki ekonomiczne bardzo często liczy się rozszerzenie z matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...