Kryttt Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Cześć wszystkim. Czy ktoś mógłby mi doradzić co do wyboru uczelni. Jakie są wasze zdania o studiowaniu studia.net/informatyka na UJK i PŚ. Którą uczelnie lepiej wybrać co do tego kierunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Szczerze mówiąc to nie sa czołowe uczelnie. Kieruj się generalnie zapleczem. Podjedź sobie na obie i pogadaj że studentami póki jeszcze są na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guesto Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ogólnie to kończę studia na PŚk (informatyka) i muszę przyznać, że poznałem parę osób z UJ, ten sam kierunek. Tam jest porażka. Na PŚk jest zdecydowanie lepiej i więcej wyniesiesz z zajęć. Zdecydowanie bardziej polecam PŚk. Opowiem jeszcze historię osób, które przeniosły się na magisterkę z UJK. Poziom? No błagam, podstaw nie znali. Ci co sami się coś douczyli to jeszcze jak Cię mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 PŚ to też nie jest wybitna uczelnia, ale jakiś tam poziom na studiach technicznych trzyma. UJK to jest za to porażka, jak ktoś sobie na PŚ nie radzi, przeniesie się na UJK, to nagle zostaje orłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryttt Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Chodzi o informatykę czy tyczy się to wszystkich kierunków UJK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 W sumie to wszystkich, to taka uczelnia dla tych, którzy się nigdzie indziej nie dostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryttt Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 A co z kierunkiem Inżynieria danych na UJK? Kierunek jest nowy i za dużo informacji o nim nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakestSkin Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Również jestem zainteresowany studiowaniem studia.net/informatyka niestacjonarnie na PŚK vs UJK, najbardziej dziwi mnie cena na UJK żądają 7500 zł za rok, a na PŚK 4000. Skąd Panowie taka dysproporcja w kosztach ? Skoro mówicie, że UJK ma dużo niższy posiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Wow, 7500 rocznie to więcej niż wymaga większość uczelni prywatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryttt Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 A co do specjalności która jest na PŚ to samemu można ją wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Najczęściej jest wewnętrzną rekrutacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...