sqt5 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam! Mam pytanko, zdaje 2 rozszerzenie (mat, ang) i podstawy (ang,pl,mat) zastanawia mnie to czy jak dobrze napisze mature to mam szansę na jakąś lepszą uczelnie? Z jakimi wynikami wy dostaliście się na dobre, wymarzone studia? Oraz jakie kierunki polecacie z takimi przedmiotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Oczywiscie, że masz szanse. Rozszerzona matematyka otwiera wiele dróg do dobrych uczelni. Co do kierunku to.... dla każdego inny jest lepszy. Musisz iść zgodnie z zainteresowaniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Mądrzy ludzie najpierw wybierają kierunek, w którym chcą iść, a dopiero potem dobierają pod to przedmioty maturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...