Uliana Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Hej! Myślę o studiowaniu fizyki lub astronomii i nie mogę zdecydować jaką uczelnię lepiej wybrać - UW czy UJ. Może ktoś mógłby je porównać? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wybrałbym UMK że względu na centrum astronomiczne w Piwnicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 17 godzin temu, Uliana napisał: Hej! Myślę o studiowaniu fizyki lub astronomii i nie mogę zdecydować jaką uczelnię lepiej wybrać - UW czy UJ. Może ktoś mógłby je porównać? Z góry dziękuję. Poziom obu uczelni jest bardzo porównywalny, więc to nie aż takiego znaczenia, którą z nich wybierzesz. Patrz też na miasto, które Ci bardziej pasuje, i na perspektywy zawodowe (pod tym względem w Warszawie jest jednak lepiej niż w Krakowie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...