Herbata Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jestem z okolic Łodzi. Do pracy 15 min piechotą 3 zmiany, zarobki znośne- lepiej być nie może :). Na jesień 2019 planuje studia w trybie zaocznym pod kątem pracy. Zdrowo myślący człowiek wybrałby uczelnię w pobliżu. Ale ze mną jest inaczej. Mam dosyć obskurności swojego miasta i Łodzi i bardzo poważnie analizuję uczelnie w innym województwie jednocześnie mieszkając i pracując gdzie dotychczas. Myślę o logistyce na UniWroc. Czy ktoś podjął się takiego kroku? Studiował ktoś zaocznie w innej części Polski zarazem pracując i mieszkając u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 A nie bliżej Ci do Poznania czy Torunia. Miasta zupełnie inne a masz dobra drogę i trasa do 2 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Albo do Warszawy, 70 min. pociągiem albo 1,5h autem i na miejscu. Szybki dojazd jest ważny. Zwłaszcza, że zjazdy odbywają się też w piątkowe popołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dokładnie. O stolicy nie pomyślałem a to świetny pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herbata Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Czy ktoś z Was lub waszych znajomych praktykował takie studiowanie? Możecie się podzielić refleksjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mój brat studiował w Łodzi. Łączył to z pracą i nie było to łatwe ale to było 15 lat temu. Teraz uczelnie idą studentom na reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...