kidnejov Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam Czy orientuje się ktoś ile wynosi stypendium socjalne na politechnice krakowskiej? Nie ma podanej informacji na stronie głównej ani w wyszukiwarce google Proszę o informac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Stypendium socjalnego co roku się zmienia i jest na nowo ustalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidnejov Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dziękuję za odpowiedź ale czy mógłbym uzyskać srednia wysokość? Po prostu chciałbym się dowiedzieć jak będę stał z funduszami Wiem że próg dochodowy na jednego członka rodziny będę miał niski w granicach 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zapytaj na Facebook studentów uczelni jaki był w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 4 godziny temu, kidnejov napisał: Nie ma podanej informacji na stronie głównej ani w wyszukiwarce google Regulaminy pomocy materialnej są jawne i publikowane na stronach uczelni i/lub samorządu. Chwila i możesz wszystko wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renniee Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Hej, miałam dochód ok 600 zl i moje stypendium w poprzednim roku akademickim wynosilo 320 zl +350 zl za dodatek mieszkaniowy czyli w sumie 670 zl. Mysle ze mozesz sie spodziewac stypendium albo w podobnej wysokosci albo wyzsze (i weź poprawkę na to że dochód obliczony przez uczelnię może być inny bo wliczają się tam przeróżne rzeczy) Życzę powodzenia na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...