m12 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Witajcie, Dostałem się na UW na Finanse, rachunkowość i ubezpieczenia na wydziale studia z zarządzania oraz czekam na wyniki z sgh, gdzie składałem tylko na studia płatne popułudniowe. Jakie jest wasze zdanie o tych uczelniach oraz co waszym zdaniem powinienem wybrać, bo nie ukrywam, że mam nie lada ból głowy z tego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja bym brała dzienne, bo są za darmo. Szkoda wydawać kasę, kiedy można mieć prawie to samo za frajer. Studia dzienne czy popołudniowe zajmą Ci tyle samo czasu. Na UW jest troszkę większy nacisk na przedmioty ścisłe, na SGH na ekonomiczne i języki obce. Ale tak naprawdę finanse i rachunkowość na obu uczelniach to będą prawie te same studia. No chyba, że na SGH myślałeś o innym kierunku, to wtedy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...