minecisek Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Witam Pisałem tu juz parę razy i mi pomogliście... mam jeszcze jedną kwestie do rozwiania... czy możliwa jest rekrutacja na studia na AGH bez posiadania książeczki wojskowej? bo tak owej nie posiadam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie przypominam sobie że kiedyś mi ktokolwiek to sprawdzał. W warunkach rekrutacji jest coś o tym napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecisek Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 cóż podczas elektronicznej rejestracji jest tabelka " inne dane osobowe " i tam jest pole do wpisania nr książeczki. jednak można zakonczyc rejestracje bez wpisywania tego pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie przypominam sobie takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francaismonamour Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To jest na wielu uczelniach i nic złego się nie dzieje, jeśli się nie wpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...