michal84tbg Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam wszystkich, Mam prośbę czy mógłby napisać ktoś jakie kierunek studiować na I stopniu, żeby studiować na II stopniu analiza danych ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Niektóre uczelnie mają analizę danych na pierwszym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Matematyka, informatykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ale za droga opłata za ten kierunek w Łodzi na niestacjonarnych a na stacjonarne nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Mam wrażenie że bardzo trudno Ci dogodzić. Ta wysoka opłata z czegoś się bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie zarabiam dużo w pracy. A studia kosztują aż ok 9000 zł Nie stać mnie na taka kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 9000 zł, ale za co? Wątpliwe, by nawet za rok, a co dopiero semestr. Rok rzadko kiedy kosztuje powyżej 6 tys. zł, bardzo często można zmieścić się w piątce. PS: Skoro pracujesz to spytaj pracodawcę o dofinansowanie studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 to bardzo fajny kierunek ale faktycznie cena niestacjonarnych to około 4000 zł za rok. Masz gdzieś link do oferty cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...