Aleks Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam serdecznie Jestem aktualnie w 2 klasie liceum i myślę bardzo poważnie od bardzo długiego czasu o studiach na kierunku reżyserii( najlepiej reżyserii filmowej i telewizyjnej). Moje pytanie w związku z tym brzmi. W jakich szkolach można studiować reżyserię poza bardzo sławną łodzką filmowką i Warszawą. Jeszcze miałabym drugie pytanie. Wiem też, że barfzo ciężko jest dostać się na ten wydział. Zdaję sobie z tego sprawę natomiast bardzo zależy mi na spędzeniu tych lat studenckich na nauce czegoś co jest moją pasją. Stąd moje pytanie brzmi : Czy moze znają państwo jakieś studia zbliżone do reżyserii, jakąś alternatywę. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Alternatyw nie ma praktycznie wcale Tutaj masz wszystkie uczelnie prowadzace ten kierunek http://www.studia.net/rezyseria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Brakuje Warszawskiej Szkoły Filmowej, ale ona jest prywatna i dość droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...